0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Filament lamp LED 4 - E27 - 8W (per 2)

34.95,-
Productomschrijving
Een filamentlamp kan rechte staafjes hebben, maar soms ook gekruld, zoals bij deze. Heel uniek! Deze lampen komen in een set per 2. Je kunt de lampen in jouw lampenkappen of aan het draad afwisselen. Kies voor een kaarsvormige, een ronde en een druppelvormige. Ga voor een goud glas, amberkleurig of juist wit, zoals de filamentlamp 4. Hang de lampen op verschillende hoogtes of juist vlak naast elkaar. De keuze is helemaal aan jou! De filament lamp is gewoon een mooie lichtbron. Ook als de lamp niet aanstaat is het een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Shop nu snel in de webshop of bekijk onze gehele collectie filamentlampen. Je kunt natuurlijk ook langsgaan in een WOONENZO woonwinkel, om de lampen met eigen ogen te bekijken.

Power 8±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 17,2 cm
Kleurweergave
: 80
Branduren
: 15000
Kleurtemperatuur
: 3000
Diameter
: 12,5 cm
Lumen
: 700
Voltage
: 220
Watt
: 8
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Filament lamp LED 4 - E27 - 8W (per 2) .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Filament lamp LED 4 - E27 - 8W (per 2) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.