0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Filament lamp LED 3 - E27 - 6W (per 2)

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 3 - E27 - 6W (per 2) vind je hieronder.
Productomschrijving
De filamentlamp LED 3 is rond en speels en komt per twee. De kooldraden lopen in verticale banen en geven een prachtig licht. Door het lichte glas vallen de draden des te meer op. Deze kooldraadlamp is erg goed te combineren met andere lampen. Hang er meerdere bij elkaar, op verschillende hoogtes. Zo kun je jouw eigen eetkamerlamp of woonkamerlamp creëren. Daarnaast geeft dit een leuk effect aan jouw ruimte. Deze filamentlampen zullen de rechte, strakke lijnen van jouw meubels doorbreken. LED lampen zijn daarnaast de toekomst. Dit type lichtbron is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Bekijk al onze filamentlampen in de woonwinkels of winkel verder in onze webshop.

Power 6±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 13,4cm
Kleurweergave
: 80
Branduren
: 15000
Kleurtemperatuur
: 3000
Diameter
: 6,4 cm
Lumen
: 600
Voltage
: 220
Watt
: 6
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.