7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Filament lamp LED 2 - E27 - 8W (per 4)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De filament lamp LED 2 is peervormig en speels en komt in een set per 4. Een filament led-lamp zorgt voor een vintage-look van een gloeilamp of kooldraadlamp. Door het lichte glas zijn de draden heel goed te zien. Je kunt er dus zelfs voor kiezen rechte en gekrulde gloeidraden af te wisselen met elkaar. Op die manier is de lamp boven jouw eettafel niet alleen door jou zelf bij elkaar gezocht, maar ook nog eens uniek, speels én bijzonder! Met zijn warm wit licht draagt de filament lamp LED 2 bij aan gezellige avonden in een sfeervolle woonkamer of eethoek, met vrienden of familie. Het energiezuinig karakter van de lamp staat garant voor een zeer beperkt energieverbruik. Bekijk al onze filamentlampen in de woonwinkel of webshop.

Power 8±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte 14,6 cm
Kleurweergave 80
Branduren 30000
Kleurtemperatuur 3000
Diameter 6,4 cm
Lumen 800
Voltage 220
Watt 8
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.