7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Filament lamp LED 2 - E27 - 4W (per 4)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze open gloeilamp heeft een bijzondere feature: je ziet de gloeidraad zitten. Daardoor krijgt deze lamp - ook wel filament lamp genoemd - een industrieel tintje. Deze filamentlamp komt per 4 stuks. Hang meerdere filamentlampen bij elkaar om een speels effect te creëren boven jouw eettafel of jouw zithoek op te fleuren. Deze lampen zijn zelfs mooi wanneer ze niet aan staan, want ook wanneer ze uit zijn kun je de gloeidraad zien zitten! Daarnaast is het ook nog eens een LED-lamp: spaarzaam. Goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. Je hoeft deze lamp dus niet zo vaak te vervangen. Bekijk onze collectie lampen of filamentlampen nu in de webshop of in de woonwinkels.

Power 4±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte 14,6
Kleurweergave 80
Branduren 30000
Kleurtemperatuur 3000
Diameter 6,4 cm
Lumen 400
Voltage 220
Watt 4
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.