0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Vegas

210,-
  • Microfiber - Microfiber_olijfgroen
Productomschrijving
De mooie fauteuil Vegas is stijlvol, chic en toch ook knus. Door het gebruik van een zachte stof, krijg je meteen een huiselijk en comfortabel gevoel van en bij deze fauteuil. En het mooie is: de fauteuil Vegas komt in meerdere kleuren. De perfecte kleur voor jouw interieur zal er dus altijd bij zitten! De speelse poten maken het een uniek item en zeker een eyecatcher in jouw woonkamer! Deze fauteuil is ook zeer geschikt voor in de slaapkamer, om deze gezelliger en warmer te laten ogen. Bekijk ook eens onze collectie accessoires, om een gezellig zithoekje te creëren met deze fauteuil.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 78cm
Diepte
: 75cm
Hoogte
: 78cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.