0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Valencia

340,-
Productomschrijving
Deze chique fauteuil staat mooi als toevoeging in jouw zithoek, maar kan natuurlijk ook in de hal, de slaapkamer of ergens anders geplaatst worden. Door de uitvoering in velvet is deze fauteuil heel elegant en kan deze ook op zichzelf ergens geplaatst worden. Leuk met een bijzettafeltje en opvallende decoratie erbij! Maar uiteraard staat de fauteuil Valencia ook prachtig bij een velvet bank of een chique woonkamer. Door de zwarte poten krijgt het geheel een mooi afgewerkte uitstraling. Goed te combineren met goud, zwart en felle kleuren. Bekijk nu ook onze ruime collectie bijzettafels, om jouw zithoekje helemaal compleet te maken!
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.