0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Sevilla

325,-
Productomschrijving
Deze elegante fauteuil is een mooie toevoeging aan jouw woonkamer of zithoek. Met een fauteuil kun je uiteraard ook een nieuwe gezellige hoek creëren of een leuk aangeklede hang of gang. Zet een fauteuil met een grote staande lamp naast de stoel neer en jouw hal lijkt al compleet gedecoreerd! De fauteuil is beschikbaar in meerdere kleuren op de website. De overige kleuren en andere materialen zijn te bestellen in één van onze woonwinkels. Met deze kleuren kun je alle kanten op. Bekijk ook eens onze accessoires, om jouw zithoek compleet te maken.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.