0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Fauteuil Sevilla

345,-
Productomschrijving
Deze elegante fauteuil is een mooie toevoeging aan jouw woonkamer of zithoek. Met een fauteuil kun je uiteraard ook een nieuwe gezellige hoek creëren of een leuk aangeklede hang of gang. Zet een fauteuil met een grote staande lamp naast de stoel neer en jouw hal lijkt al compleet gedecoreerd! De fauteuil is beschikbaar in meerdere kleuren op de website. De overige kleuren en andere materialen zijn te bestellen in één van onze woonwinkels. Met deze kleuren kun je alle kanten op. Bekijk ook eens onze accessoires, om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.