0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Mona

350,-
Productomschrijving
De fauteuil Mona is chic, elegant en door de zwarte poten toch ook stoer. Deze super comfortabele fauteuil is de ideale toevoeging aan jouw zithoek. Zeker een mooie aanvulling wanneer je ook al één van de Mona-banken hebt. Door de neutrale kleur is het makkelijk een kussen uit te zoeken bij deze fauteuil. Daarnaast kun je urenlang zitten zonder problemen te krijgen aan jouw nek of rug. De fauteuil Mona komt inclusief één kussen. Bekijk hier de Mona-banken, om jouw zithoek mooi op elkaar af te stemmen. Of ga langs in één van onze woonwinkels om deze prachtige fauteuil en banken in het echt te bewonderen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Armleuning
: 54 cm breed
Diepte
: 89 cm
Zithoogte
: 44 cm
Hoogte
: 84 cm
Poot
: 13 cm
Breedte
: 119 cm
Zitdiepte
: 56 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Fauteuil Mona.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Fauteuil Mona vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.