7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Fauteuil Mona

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De fauteuil Mona is chic, elegant en door de zwarte poten toch ook stoer. Deze super comfortabele fauteuil is de ideale toevoeging aan jouw zithoek. Zeker een mooie aanvulling wanneer je ook al één van de Mona-banken hebt. Door de neutrale kleur is het makkelijk een kussen uit te zoeken bij deze fauteuil. Daarnaast kun je urenlang zitten zonder problemen te krijgen aan jouw nek of rug. Bekijk de Mona banken, om jouw zithoek mooi op elkaar af te stemmen. Of ga langs in één van onze woonwinkels om deze prachtige fauteuil en banken in het echt te bewonderen. Let op: het kan zijn dat de fauteuil Mona, de poef Mona en de hoekbank Mona niet geheel in dezelfde kleur zijn uitgevoerd, hier kan een licht verschil in zitten. Dit in verband met verschillende productielijnen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte 119 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 89 cm
Zithoogte 44 cm
Zitdiepte 56 cm
Poot 13 cm
Armleuning 54 cm breed
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.