0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Mare

425,-
Productomschrijving
Deze fauteuil met een gecapitonneerd design is heel chic en oogt ‘royal’. Dat kan komen omdat dit soort fauteuils uit het Engelse tijdperk van Queen Anne stamt. De fauteuil Mare is geschikt voor veel soorten interieurs, zoals klassieke of landelijke inrichtingen. Maar ook in een modern of een romantisch interieur misstaat de Mare niet. Deze fauteuil verbreedt naar boven toe. Dit heeft als doel de persoon die in zo’n fauteuil zit, het maximale comfort te bieden. Deze fauteuil beschermt de rug, hals, nek en het hoofd tegen zowel tocht als teveel warmte. Doordat de rugleuning over de gehele lengte van deze fauteuil loopt, laten deze stoel je optimaal ontspannen. Neem ook eens een kijkje bij onze andere fauteuils.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.