0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Mare

425,-
Productomschrijving
Deze fauteuil met een gecapitonneerd design is heel chic en oogt ‘royal’. Dat kan komen omdat dit soort fauteuils uit het Engelse tijdperk van Queen Anne stamt. De fauteuil Mare is geschikt voor veel soorten interieurs, zoals klassieke of landelijke inrichtingen. Maar ook in een modern of een romantisch interieur misstaat de Mare niet. Deze fauteuil verbreedt naar boven toe. Dit heeft als doel de persoon die in zo’n fauteuil zit, het maximale comfort te bieden. Deze fauteuil beschermt de rug, hals, nek en het hoofd tegen zowel tocht als teveel warmte. Doordat de rugleuning over de gehele lengte van deze fauteuil loopt, laten deze stoel je optimaal ontspannen. Neem ook eens een kijkje bij onze andere fauteuils.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.