0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil London

375,-
Productomschrijving
De leuke fauteuil London van WOONENZO is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen. In de kleur okergeel bijvoorbeeld is deze fauteuil leuk als eyecatcher in een nieuw gecreërde zithoek. Maar ook een neutralere kleur is mogelijk natuurlijk! Zo kun je voor grijs of crème gaan voor een chique uitstraling, maar ook de wat opvallendere kleur mintgroen is op deze stoel uit te voeren. De fauteuil London kan natuurlijk ook fungeren als extra zitplek. Leuk dus als decoratie-item of voor extra zitplek. Daarnaast neemt deze stoel niet veel plek in beslag, dus het is ook nog eens een handig meubelstuk. Je kunt deze namelijk makkelijk plaatsen in jouw interieur! Bekijk ook eens onze bijzettafels. Leuk om naast deze fauteuil te zetten!
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.