0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Sawe

160,-
  • Spaanplaat - MS_Wilton Oak - 180 x 90 cm
Productomschrijving
De eettafel Sawe is landelijk en zorgt voor een warme uitstraling in jouw eethoek. Mooi te combineren met verschillende eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 80 cm
Lengte
: 180 cm
Gewicht
: 50 kg
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Sawe vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.