0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel Prima met 4 stoelen

155,-
Productomschrijving
Eettafel Prima met vier stoelen is een complete set. Je krijgt voor deze prijs dus een eettafel, inclusief vier eetkamerstoelen. Zo weet je zeker dat jouw eetkamermeubels goed bij elkaar passen wat betreft stijl. Eethoek Prima is een eenvoudige maar functionele eethoek. En is hiermee een ideale aanvulling wanneer je een extra tafel in je woning nodig hebt, of wanneer je een wat kleinere ruimte hebt voor je eethoek. Zeker omdat het geen brede en lange eettafel is, neemt deze niet veel plek in beslag maar is de tafel toch groot genoeg voor vier personen. Kies je de eettafel en eetkamerstoelen liever apart van elkaar uit? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk dan eens onze selectie eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 110-51 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 70-45 cm
Hoogte
: 75-84 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.