0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Prima met 4 stoelen

195,-
Productomschrijving
Eettafel Prima met vier stoelen is een complete set. Je krijgt voor deze prijs dus een eettafel, inclusief vier eetkamerstoelen. Zo weet je zeker dat jouw eetkamermeubels goed bij elkaar passen wat betreft stijl. Eethoek Prima is een eenvoudige maar functionele eethoek. En is hiermee een ideale aanvulling wanneer je een extra tafel in je woning nodig hebt, of wanneer je een wat kleinere ruimte hebt voor je eethoek. Zeker omdat het geen brede en lange eettafel is, neemt deze niet veel plek in beslag maar is de tafel toch groot genoeg voor vier personen. Kies je de eettafel en eetkamerstoelen liever apart van elkaar uit? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk dan eens onze selectie eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 75-84 cm
Lengte
: 110-51 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 70-45 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.