0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel met stoelen Amelia

175,-
Productomschrijving
Deze mooie en subtiele eettafel met stoelen zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt dan deze is. Omdat de eetkamerstoelen een open karakter hebben en er gebruik wordt gemaakt van rustige kleuren. In een kleinere ruimte kun je beter geen ‘dichte’ meubels zetten en daarom is deze set perfect. Deze eenvoudige eethoek is ook nog eens spotgoedkoop! In een kleine eetkamer of als toevoeging van een keuken, is deze eettafel met stoelen ideaal. Omdat dit geen robuuste meubels zijn, komen deze goed tot hun recht in een wat kleinere ruimte. Eettafel met stoelen Amelia bestaat uit een eettafel met vier eetkamerstoelen. Zoek je de meubels liever los bij elkaar? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk dan eens onze collectie eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120-43 cm
Breedte
: 70-41 cm
Hoogte
: 76-86 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.