0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eettafel met stoelen Amelia

125,-
Productomschrijving
Deze mooie en subtiele eettafel met stoelen zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt dan deze is. Omdat de eetkamerstoelen een open karakter hebben en er gebruik wordt gemaakt van rustige kleuren. In een kleinere ruimte kun je beter geen ‘dichte’ meubels zetten en daarom is deze set perfect. Deze eenvoudige eethoek is ook nog eens spotgoedkoop! In een kleine eetkamer of als toevoeging van een keuken, is deze eettafel met stoelen ideaal. Omdat dit geen robuuste meubels zijn, komen deze goed tot hun recht in een wat kleinere ruimte. Eettafel met stoelen Amelia bestaat uit een eettafel met vier eetkamerstoelen. Zoek je de meubels liever los bij elkaar? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk dan eens onze collectie eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76-86 cm
Lengte
: 120-43 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 70-41 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.