0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Malou

699,- 455 35% Je bespaart € 244,00
  • MDF - HL_Eiken - 160 x 90 cm
Productomschrijving
Eettafel Malou is een speelse tafel, met een landelijk tintje en met een spinpoot onderstel. Door het lichte hout, passen verschillende soorten en kleuren eetkamerstoelen bij deze eettafel. Licht hout is namelijk te matchen met donkere én lichte kleuren. Ook maakt de stof hierbij geen verschil. Lederlook, velvet of ribfluweel: alles kan. Door de unieke poten, is meer trendy en springt de eettafel echt in het oog. Het voordeel is dat de hele rand van de tafel beschikbaar is, zodat je meerdere eetkamerstoelen rondom de tafel kunt schuiven. Daarnaast oogt de ruimte waarin de tafel staat wat luchtiger en dat is vooral fijn voor als je een kleinere ruimte hebt. Nog op zoek naar mooie eetkamerstoelen voor bij deze eettafel, kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
Hoogte
: 76 cm
Diepte
: 90 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Malou vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.