0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Kirby

525,-
Productomschrijving
Deze mooie industriële eettafel van mangohout is een echte blikvanger. Met de afmeting 180 cm zorg je voor genoeg zitplek voor een heel gezin. Hier kunnen namelijk zes personen aan zitten en mocht je de kopse kant ook meetellen, passen er zelfs acht personen aan deze tafel. Door het mangohout dat wat ruwer en robuuster oogt, krijg je een heel natuurlijke look in je eetkamer. Deze eettafel is perfect voor in een stoer interieur, maar ook in een landelijke woonstijl past de tafel heel mooi! Shop deze eettafel snel en veilig online op WOONENZO.nl. Of bekijk onze gehele collectie eettafels, voor meer verschillende stijlen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 180 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 77 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Kirby.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Kirby vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.