0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Evan uitschuifbaar

199,- 145 28% Je bespaart € 54,00
Productomschrijving
Deze uitschuifbare eettafel is groot genoeg voor vier en uitgeklapt voor zes personen. Ideaal wanneer je een klein gezin hebt van bijvoorbeeld vier personen, maar vaak gasten over de vloer hebt. Of wanneer je graag voor de hele familie kookt, maar daar normaal geen ruimte voor hebt. Met deze uitschuifbare eettafel creëer je heel makkelijk een grote eettafel, waar je met z'n allen aan kunt zitten. Wanneer je een kleine eetkamer of keuken hebt, is dit absoluut een zeer goede optie. Normaliter heb je dan namelijk een vierpersoons tafel die niet de hele ruimte bezet, maar bij gelegenheden heb je opeens een grote, lange tafel. Nog leuke eetkamerstoelen nodig voor deze tafel? Neem dan eens een kijkje bij onze stoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 90-130 cm
Hoogte
: 76 cm
Diepte
: 60 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.