0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Evan uitschuifbaar

199,- 135 33% Je bespaart € 64,00
Productomschrijving
Deze uitschuifbare eettafel is groot genoeg voor vier en uitgeklapt voor zes personen. Ideaal wanneer je een klein gezin hebt van bijvoorbeeld vier personen, maar vaak gasten over de vloer hebt. Of wanneer je graag voor de hele familie kookt, maar daar normaal geen ruimte voor hebt. Met deze uitschuifbare eettafel creëer je heel makkelijk een grote eettafel, waar je met z'n allen aan kunt zitten. Wanneer je een kleine eetkamer of keuken hebt, is dit absoluut een zeer goede optie. Normaliter heb je dan namelijk een vierpersoons tafel die niet de hele ruimte bezet, maar bij gelegenheden heb je opeens een grote, lange tafel. Nog leuke eetkamerstoelen nodig voor deze tafel? Neem dan eens een kijkje bij onze stoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 90-130 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.