0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Evan uitschuifbaar

199,- 135 33% Je bespaart € 64,00
Productomschrijving
Deze uitschuifbare eettafel is groot genoeg voor vier en uitgeklapt voor zes personen. Ideaal wanneer je een klein gezin hebt van bijvoorbeeld vier personen, maar vaak gasten over de vloer hebt. Of wanneer je graag voor de hele familie kookt, maar daar normaal geen ruimte voor hebt. Met deze uitschuifbare eettafel creëer je heel makkelijk een grote eettafel, waar je met z'n allen aan kunt zitten. Wanneer je een kleine eetkamer of keuken hebt, is dit absoluut een zeer goede optie. Normaliter heb je dan namelijk een vierpersoons tafel die niet de hele ruimte bezet, maar bij gelegenheden heb je opeens een grote, lange tafel. Nog leuke eetkamerstoelen nodig voor deze tafel? Neem dan eens een kijkje bij onze stoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 90-130 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.