0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Eline

280,-
Productomschrijving
Deze moderne eettafel zorgt voor een ruimtelijk gevoel in jouw eetkamer. Een glazen eettafel oogt namelijk veel lichter en omdat jouw eetkamer niet vol lijkt te staan hierdoor, lijkt de kamer groter. De legplank van de eettafel Eline is ook van glas, net als het bovenblad. Dit is makkelijk te onderhouden met een vochtig of zelfs een droog doekje. De eettafel is verkrijgbaar in drie kleuren, dus je kunt er een stoer of een landelijk tintje aan geven, met de kleuren hoogglans zwart of licht eiken. Met wit ga je voor een volledig modern en strak interieur. De eetkamerstoelen die op de productfoto’s te zien zijn, zijn apart verkrijgbaar. Kijk hier voor deze eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 75 cm
In Showroom
: Nee
Lengte
: 160 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.