0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Pierre

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze stijlvolle eetkamerstoel is een echte musthave. Eetkamerstoel Pierre is mooi, speels en toch ook industrieel. Je kunt er dus alle kanten mee op. Door de comfortabele zit en de stabiele rugleuning kun je uren op deze eetkamerstoel zitten. En het open karakter van de stoel zorgt er juist weer voor dat jouw eetkamer groter en lichter oogt, omdat er veel (zon)licht door de eetkamerstoel door komt. Eetkamerstoel Pierre is beschikbaar in meerdere natuurlijke kleuren. Neutraal, subtiel en toch heel chic. Deze eetkamerstoel is makkelijk te combineren met verschillende stijlen. Je zit dus altijd goed! Bekijk ook eens de eettafels, om jouw eethoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 49cm
Diepte
: 55cm
Hoogte
: 83cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.