0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Mila

90,-
Productomschrijving
Deze eetkamerstoel in antraciet is een echte musthave. De eetkamerstoel Mila is namelijk een goede combinatie tussen een stoere eetkamerstoel, maar ook een warme huiselijke. Omdat het een kuipje is, zorgt dit voor die huiselijke sfeer. Door de stof en de kleur kun je er eigenlijk alle kanten mee op. Zo staat de eetkamerstoel Mila prachtig bij een neutraal of minimalistisch interieur. Maar ook in een modern interieur komt deze stoel perfect tot z'n recht. En tot slot sluit deze stoel ook prachtig aan bij een industriële en landelijke woonstijl. Shop de eetkamerstoel Mila en al onze andere eetkamerstoel nu snel in de webshop. Of bekijk alles met eigen ogen in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 50 cm
Diepte
: 66 cm
Zitdiepte
: 44 cm
Hoogte
: 84 cm
Gewicht
: 8 kg
Breedte
: 59 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Mila vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.