0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Marie - zwart

75,- 65 14% Je bespaart € 10,00
Productomschrijving
Deze moderne eetkamerstoel is verkrijgbaar in drie kleuren. Wanneer je van een modern interieur houdt, is eetkamerstoel Marie een absolute aanrader. Moderne eetkamerstoelen hebben een strak en vaak neutraal design. Eetkamerstoel Marie is helemaal doorgevoerd in deze stijl. De eetkamerstoel heeft namelijk ook metalen poten. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkergrijs en wit en in het materiaal aluminium. Makkelijk schoon te houden met een vochtig of zelfs droog doekje. Ideaal dus wanneer je kinderen hebt of veel gebruik maakt of vaak aan jouw eettafel zit. Makkelijk onderhoud zorgt voor meer tijd voor andere meubels of leuke dingen natuurlijk. Geïnteresseerd in andere meubels? Shop dan ook voor eettafels bij WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 52 cm
Breedte
: 44 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.