0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eetkamerstoel Marie

50,-
Productomschrijving
Deze moderne eetkamerstoel is verkrijgbaar in drie kleuren. Wanneer je van een modern interieur houdt, is eetkamerstoel Marie een absolute aanrader. Moderne eetkamerstoelen hebben een strak en vaak neutraal design. Eetkamerstoel Marie is helemaal doorgevoerd in deze stijl. De eetkamerstoel heeft namelijk ook metalen poten. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkergrijs en wit en in het materiaal aluminium. Makkelijk schoon te houden met een vochtig of zelfs droog doekje. Ideaal dus wanneer je kinderen hebt of veel gebruik maakt of vaak aan jouw eettafel zit. Makkelijk onderhoud zorgt voor meer tijd voor andere meubels of leuke dingen natuurlijk. Geïnteresseerd in andere meubels? Shop dan ook voor eettafels bij WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 44 cm
Hoogte
: Nee
Lengte
: 52 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.