0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eetkamerstoel King - zwart

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel King - zwart vind je hieronder.
Productomschrijving
De prachtige eetkamerstoel King is uitgevoerd in lederlook en in de kleur zwart. Perfect wanneer je van een modern interieur houdt. Deze stoelen passen daar namelijk helemaal bij. De combinatie van kleur, materiaal en de chromen handgreep oogt heel elegant. Door de wieltjes is het makkelijk deze eetkamerstoel te verplaatsen.

Eetkamerstoel King is voorzien van speciale parketwieltjes. Deze wieltjes zijn zo ontwikkeld dat ze de vloer niet beschadigen tijdens het verschuiven, rijden of rollen van de stoel. Let op: twee exemplaren zijn ingepakt in plastic in plaats van karton. Alle exemplaren zijn onbeschadigd.

Wil je jouw hele interieur inrichten met WOONENZO meubels? Goede keuze! Jij krijgt alle meubels namelijk gratis thuis bezorgd. Shop hier onze grote collectie eettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 51 cm
Hoogte
: 94 cm
Diepte
: 57 cm
Zithoogte
: 49 cm
Zitdiepte
: 45 cm
Gewicht
: 15 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.