0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerstoel Florentina

110,-
Productomschrijving
De super elegante eetkamerstoel komt in de kleur antraciet en de stof velvet. Velvet geeft een decadente uitstraling aan ieder meubel. En dus ook aan deze prachtige eetkamerstoel Florentina. De stoel kan 360 graden draaien, wat betekent dat deze dus helemaal rond kan draaien. Deze eetkamerstoel staat prachtig aan een ronde, moderne eettafel. Maar ook aan een donkere ovalen of rechthoekige eettafel. Omdat het een kuipstoel is, geeft dit een huiselijke uitstraling aan jouw eethoek. Het maximale belastbare gewicht van deze eetkamerstoel is 120 kg. Shop de eetkamerstoel Florentina in de webwinkel of in een van onze woonwinkels. En bekijk zeker ook eens onze collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 63 cm
Zitdiepte
: 43 cm
Hoogte
: 84 cm
Gewicht
: 10 kg
Breedte
: 49 cm
Zithoogte
: 49 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerstoel Florentina vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.