0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamerstoel Elia

75
  • Lederlook - ROU_Lederlook Grijs
  • Lederlook - ROU_Lederlook Wit
  • Lederlook - Rou_Cappuccino

Productomschrijving

Eetkamerstoel Elia van WOONENZO is comfortabel, strak en design. Door de gebogen poot krijgt deze eetkamerstoel een speelse uitstraling. Deze eetkamerstoel is uitvoerbaar in lederlook, wat het geheel een industrieel, stoer tintje geeft, maar wat ook een erg moderne uitstraling heeft. Je kunt deze eetkamerstoel dus toevoegen aan verschillende stijlen eetkamers. De eetkamerstoel is leverbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en cappuccino. In ons ruime assortiment eettafels kun je zeker een eettafel vinden die mooi bij deze eetkamerstoelen past. Bij eetkamerstoel Elia past een industriële eettafel, maar ook een moderne eettafel. Je kunt er dus alle kanten mee uit!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 42 cm
Diepte
: 61 cm
Hoogte
: 101 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.