0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamerbank Donna met rugleuning

240,-
Productomschrijving
Een eetkamerbank met X-poten maakt van jouw eethoek een unieke plek om te eten of te zitten. Hier wil je uren zitten tafelen. Eetkamerbank Donna met rugleuning is daarnaast ook nog eens comfortabel. Door de rugleuning heb je ondersteuning en krijg je geen last. Deze eetkamerbank zit zo comfortabel als een eetkamerstoel. En het is natuurlijk gezellig, gasten zullen vechten voor een plekje op deze eetbank. Door de stiksels in de rugleuning en de zitting, krijgt Donna en daarmee jouw eethoek een uniek uiterlijk. De eetkamerbank is alleen leverbaar in stof, in de kleur grijs en met zwarte metalen poten. Bekijk ook de bijpassende eetkamerbank en eetkamerstoel van de serie Donna.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 61 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Breedte
: 140 cm
Zithoogte
: 47 cm
Hoogte
: 93 cm
Zitdiepte
: 44 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eetkamerbank Donna met rugleuning.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Donna met rugleuning vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.