0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerbank Donna met rugleuning

265,-
  • Stof HL - HL_stof_bruingrijs
Productomschrijving
Een eetkamerbank met X-poten maakt van jouw eethoek een unieke plek om te eten of te zitten. Hier wil je uren zitten tafelen. Eetkamerbank Donna met rugleuning is daarnaast ook nog eens comfortabel. Door de rugleuning heb je ondersteuning en krijg je geen last. Deze eetkamerbank zit zo comfortabel als een eetkamerstoel. En het is natuurlijk gezellig, gasten zullen vechten voor een plekje op deze eetbank. Door de stiksels in de rugleuning en de zitting, krijgt Donna en daarmee jouw eethoek een uniek uiterlijk. De eetkamerbank is alleen leverbaar in stof, in de kleur grijs en met zwarte metalen poten. Bekijk ook de bijpassende eetkamerbank en eetkamerstoel van de serie Donna.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 61 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Breedte
: 140 cm
Zithoogte
: 47 cm
Hoogte
: 93 cm
Zitdiepte
: 44 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eetkamerbank Donna met rugleuning.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Donna met rugleuning vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.