0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Java

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Java vind je hieronder.
Productomschrijving
Het mooie, robuuste dressoir Java is een echte blikvanger met veel opbergruimte. En beschikbaar in drie verschillende afmetingen. Het maakt dus niet uit of je een kleine of een grote woning hebt, de maat voor jouw woonkamer zit er altijd bij! Dit dressoir is opgedeeld in drie lades en twee grote vakken. Je kunt hier dus veel spullen in kwijt. Naast het mooie design is dit dus ook een praktisch meubel. Het belangrijkste doel – naast mooie opvulling in de woonkamer – is natuurlijk dat je jouw huis opgeruimd houdt, door alles in je dressoir op te bergen. Daar is dit dressoir zeer geschikt voor. Shop deze en andere dressoirs nu op de webshop of neem een kijkje bij de complete serie Java. Zo kun je jouw meubels combineren en past alles mooi bij elkaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 88 cm
Breedte
: 160 / 207 / 240 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.