0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Java

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Java vind je hieronder.
Productomschrijving
Het mooie, robuuste dressoir Java is een echte blikvanger met veel opbergruimte. En beschikbaar in drie verschillende afmetingen. Het maakt dus niet uit of je een kleine of een grote woning hebt, de maat voor jouw woonkamer zit er altijd bij! Dit dressoir is opgedeeld in drie lades en twee grote vakken. Je kunt hier dus veel spullen in kwijt. Naast het mooie design is dit dus ook een praktisch meubel. Het belangrijkste doel – naast mooie opvulling in de woonkamer – is natuurlijk dat je jouw huis opgeruimd houdt, door alles in je dressoir op te bergen. Daar is dit dressoir zeer geschikt voor. Shop deze en andere dressoirs nu op de webshop of neem een kijkje bij de complete serie Java. Zo kun je jouw meubels combineren en past alles mooi bij elkaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 / 207 / 240 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 88 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.