0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Ede

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dressoirs zijn een must voor iedere woon- of eetkamer. Een leuke karaf met glazen, foto's of een stapel boeken: alles kun je er in uitstallen. Je woonkamer krijgt meteen die persoonlijke touch. Zo lijkt jouw woonkamer zó uit een woonmagazine te komen. En heb je genoeg plek om producten uit te stallen maar ook in op te bergen. WOONENZO heeft volop keuze in maten en stijlen. Deze dressoir komt in twee kleuren en stijlen. Je kunt ervoor kiezen om voor een landelijke stijl te gaan of ervoor kiezen een mooie moderne look aan je kamer te geven. De keuze is volledig aan jou! Op deze manier kun je ook switchen van stijl, mocht je jouw interieur even beu zijn. Met onze Ede-producten heb je voor een goedkope prijs namelijk een compleet nieuw interieur!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120/180 cm
Hoogte
: 80 cm
Diepte
: 37 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.