7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Drempellevering

Wat wordt er precies bedoeld met een drempellevering? Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor diverse verzendmethodes. Wanneer je kiest voor een drempellevering kies je voor levering op de drempel van de voordeur van de woning. Bij appartementen zonder lift doen wij dat tot en met de 4e etage. Wij plaatsen meubels nooit in een ruimte in de woning, pakken niet uit en monteren ook niet. Aan de hand van een paar voorbeelden leggen wij dat hier nog verder uit.

 

Voorbeeld 1
Je woont in een appartementencomplex op de 4e etage en er is geen lift. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de 4e etage maar plaatsen de meubels niet in een ruimte ín jouw woning.

 

Voorbeeld 2
Je woont in een appartementencomplex op de 12e etage en er is een lift. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de 12e etage. Passen de producten niet in de lift, dan leveren wij tot de 4e etage.

 

Voorbeeld 3
Je woont in een rijtjeshuis/eengezinswoning en jouw voordeur is op de begane grond maar je product komt op zolder te staan op de 3e verdieping. Wanneer je kiest voor drempellevering brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de begane grond. Jouw product wordt dus niet naar zolder gebracht.

 

Voorbeeld 4
Je woont in een oud pand op de 5e etage en er is geen lift. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot de 4e verdieping. Je zal dan zelf jouw product verder omhoog moeten brengen.

 

Voorbeeld 5
Je woont in een portiekwoning waarbij jouw voordeur uitkomt in een open portiek. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur mits die niet hoger is dan 4 etages.

 

Voorbeeld 6
Je woont in een portiekwoning waarbij er na jouw voordeur nog een trap aanwezig is. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur. Dit betekent dat we jouw producten niet naar boven leveren en enkel op de drempel van de voordeur.

 

Voorbeeld 7
Je woont in een galerijflat op de 8e etage en er is een lift. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de 8e etage. Passen de producten niet in de lift, dan leveren wij tot de 4e etage.

 

Voorbeeld 8
Je woont in een studio op de 3e verdieping. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de 3e etage. Je woont in een studio wanneer je een eigen keuken en badkamer hebt.