0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Matras Denver (pocketvering)

Sale
300,- 170 44% Je bespaart € 130,00
  • 90 x 200 cm
  • 180 x 200 cm
  • 70 x 200 cm
Productomschrijving
Het matras Denver is voorzien van pocketvering (7 zone) en heeft een dikte van 20cm. Het grote voordeel van dit matras is dat deze dubbelzijdig te gebruiken is. Daarnaast is de hoes afneembaar en uitwasbaar. Heel hygiënisch en prettig! Je kunt dus lang vooruit met dit matras. De afmetingen van het matras Denver gaan van in de breedte 70 cm tot 200 cm en in de lengte 200 cm. Bekijk nu onze bedden, om een bed bij jouw matras aan te schaffen, of andersom.

Pocketveringmatrassen zijn over het algemeen stevige matrassen voor mensen die het snel warm hebben en geen gewrichtsklachten hebben. Hoe meer veren er per vierkante meter in een matras zitten, des te beter wordt het gewicht van de persoon over de matras verdeeld. Hierdoor wordt een goede lighouding bevorderd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Matras Denver (pocketvering) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.