0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Matras Denver (pocketvering)

110,- Adviesprijs300,- 64% Je bespaart € 190,00
  • 90 x 200 cm
  • 70 x 200 cm
Productomschrijving
Het matras Denver is voorzien van pocketvering (7 zone) en heeft een dikte van 20cm. Het grote voordeel van dit matras is dat deze dubbelzijdig te gebruiken is. Daarnaast is de hoes afneembaar en uitwasbaar. Heel hygiënisch en prettig! Je kunt dus lang vooruit met dit matras. De afmetingen van het matras Denver gaan van in de breedte 70 cm tot 200 cm en in de lengte 200 cm. Bekijk nu onze bedden, om een bed bij jouw matras aan te schaffen, of andersom.

Pocketveringmatrassen zijn over het algemeen stevige matrassen voor mensen die het snel warm hebben en geen gewrichtsklachten hebben. Hoe meer veren er per vierkante meter in een matras zitten, des te beter wordt het gewicht van de persoon over de matras verdeeld. Hierdoor wordt een goede lighouding bevorderd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Tilburg en Amsterdam
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.