0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dekbedovertrek Paisley Blue

27.95,-
Productomschrijving
Dekbedovertrek Paisley Blue zou zo uit het Midden-Oosten kunnen komen. Die Mediterrane stijl is heerlijk en perfect om bij tot rust te komen. Je waant je namelijk helemaal niet meer in het grijze Nederland! Ideaal dus voor in de slaapkamer.

LET OP! Dit product hebben wij helaas niet op voorraad in ons magazijn, maar wel in één of meerdere van onze showrooms. Interesse in dit product? Neem dan even contact op met onze klantenservice.200 x 220 cm €22,95
240 x 220 cm €25,95

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.