0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Landelijke meubelset Adita - driedelig

Adviesprijs 535,- 525 2%
Productvarianten
  • Tv-meubel Adita
    Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 150 cm
  • Salontafel Adita
    Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 135 x 68 cm
Productomschrijving
De prachtige landelijke meubelset Adita bestaat uit een tv-meubel, salontafel en dressoir. Alle drie de meubels zijn uitgevoerd in hetzelfde materiaal, hetzelfde design en dezelfde kleur. De meubels zijn echte musthave in jouw interieur. Meubels in dezelfde patronen of dezelfde kleuren zorgen ervoor dat jouw interieur samenhangend en rustig ogen. Deze set komt inclusief gratis bezorging met onze eigen bezorgdienst. Wanneer de meubels op voorraad zijn, heb jij ze binnen twee weken thuis! Je kunt deze set natuurlijk ook eerst komen bekijken in één van onze woonwinkels. Deze vind je in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. In onze showrooms kun je natuurlijk ook onze andere landelijke meubelsets bekijken.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Landelijke meubelset Adita - driedelig.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Landelijke meubelset Adita - driedelig ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.