0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Complete woonkamer Sawe - met dressoir

699,-
Productvarianten
 • Salontafel Sawe
  Spaanplaat - MS_Wilton Oak - 135 x 70 cm
 • Tv-meubel Sawe
  Spaanplaat - MS_Wilton Oak - 160 cm
 • Eettafel Sawe
  Spaanplaat - MS_Wilton Oak - 180 cm
 • Dressoir Sawe
  Spaanplaat - MS_Wilton Oak - 220 cm
Productomschrijving
Met deze complete woonkamer ben je in één keer klaar met shoppen. Je koopt namelijk een combinatieset, voor een setprijs. Niet alleen mooi voor jouw interieur, maar ook voor jouw portemonnee. De landelijke complete woonkamerserie Sawe van WOONENZO bestaat uit meerdere meubels, namelijk een eettafel, salontafel, dressoir en tv-meubel. Deze meubels zijn allemaal in hetzelfde design, hetzelfde materiaal en dezelfde kleuren uitgevoerd. Wanneer je meubels in je woonkamer plaatst in dezelfde woonstijl, behoud je de rust in jouw ruimte. Alles sluit namelijk naadloos op elkaar aan. Zo kun je ook nog eens alles met printjes decoreren! Shop deze woonkamer nu in onze webwinkel, of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Te bekijken?
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete woonkamer Sawe - met dressoir.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete woonkamer Sawe - met dressoir ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.