0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Stone

1119,- Adviesprijs1499,- 26% Je bespaart € 380,00
Productomschrijving
Deze landelijke, complete woonkamer bestaat uit een eettafel, een tv-meubel, een salontafel en een dressoir. Met deze woonkamerset krijg je meteen dat boerderij-gevoel in je huis en creëer je warmte. Heb je geen zin of geen tijd om alle meubels los bij elkaar te gaan zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben dat namelijk al voor je gedaan. Met deze set ben je meteen klaar, want de set is al compleet (stoelen niet inbegrepen) en in dezelfde stijl. Dan hoef je je ook geen zorgen te maken of alle meubels wel bij elkaar gaan passen, want alles is uitgevoerd in dezelfde kleur en dezelfde stijl. Behalve een complete woonkamerset, ook nog op zoek naar accessoires? Wij hebben een brede collectie. Kijk dan vooral nog even hier!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Stone.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Stone vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.