0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Segur

950,- 895 6% Je bespaart € 55,00
 • Dressoir Segur
  Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 205 x 42 cm
 • Eettafel Segur
  Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 170 x 90 cm
 • Salontafel Segur
  Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 80 x 80 cm
 • Tv-meubel Segur
  Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 120 x 42 cm
 • Spaanplaat - DE_Champagne_oak - 140 cm
Productomschrijving
Deze complete moderne woonkamer is heel eenvoudig, maar daardoor niet minder mooi. Segur is het perfecte voorbeeld van een mooie, maar toch goedkope moderne woonkamer. Een modern interieur is te herkennen aan de strakke lijnen, minimale details, neutrale kleuren met hier en daar een accent kleur en veel moderne materialen zoals glas, metaal en ook af en toe hout. Een moderne woonkamer wordt vaak voorzien van contrast-volle kleuren zoals wit met zwart maar ook grijs- en bruintinten doen het heel goed in een modern interieur. Je kunt dus heel makkelijk decoreren, zonder dat jouw woonkamer te gek of rommelig wordt.
Bij een modern interieur wordt in één stijl ingericht zodat alles bij elkaar aansluit. Complete woonkamer Segur is ook écht compleet. Bestaande uit een tv-meubel, salontafel, eettafel en dressoir, hoef je niet meer op zoek naar andere meubels. Kun je meer opbergruimte gebruiken, dan kun je altijd nog vitrinekast Segur kopen, om je hele serie compleet te maken.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Segur.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Segur vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.