0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Mora - Zwart/Wit

1150 Adviesprijs1399,- 18% Je bespaart € 249,00

Productomschrijving

Een hoogglans woonkamer straalt klasse uit. En is héél makkelijk te decoreren en aan te kleden. Als dit het interieur en de stijl is waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan zit je met woonkamer Mora helemaal goed! Alle meubels van deze woonkamer zijn van hoogglans, met zwarte poten. Mocht je een compleet witte woonkamer iets té wit vinden, dan is dat dus geen enkel probleem. Alle meubels zijn greeploos, wat betekent dat nergens op de meubels handgrepen te vinden zijn.
De complete woonkamer Mora bestaat uit een dressoir, eettafel, salontafel en een tv-meubel. Mocht je genoeg ruimte in je woning hebben, kun je er natuurlijk altijd voor kiezen een vitrinekast toe te voegen aan je interieur. Één van onze hoogglans vitrinekasten is vitrinekast Mora.

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Mora - Zwart/Wit.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Mora - Zwart/Wit vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.