0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Mora - Zwart/Wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Mora - Zwart/Wit vind je hieronder.
Productomschrijving
Een hoogglans woonkamer straalt klasse uit. En is héél makkelijk te decoreren en aan te kleden. Als dit het interieur en de stijl is waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan zit je met woonkamer Mora helemaal goed! Alle meubels van deze woonkamer zijn van hoogglans, met zwarte poten. Mocht je een compleet witte woonkamer iets té wit vinden, dan is dat dus geen enkel probleem. Alle meubels zijn greeploos, wat betekent dat nergens op de meubels handgrepen te vinden zijn.
De complete woonkamer Mora bestaat uit een dressoir, eettafel, salontafel en een tv-meubel. Mocht je genoeg ruimte in je woning hebben, kun je er natuurlijk altijd voor kiezen een vitrinekast toe te voegen aan je interieur. Één van onze hoogglans vitrinekasten is vitrinekast Mora.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.