0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Marquise met vitrine

620 Adviesprijs745,- 17% Je bespaart € 125,00
 • Landelijke eettafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 170 x 90 cm
 • Landelijke salontafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 120 x 65 cm
 • Landelijk tv-meubel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 148 x 42 cm
 • Landelijke vitrinekast Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 75 x 43 cm - Glas

Productomschrijving

Deze mooie landelijke complete woonkamer is een meubel-set bestaande uit vier meubels. Bij deze complete woonkamer zit een tv-meubel, eettafel, salontafel en vitrinekast. De vitrinekast is uitgevoerd met glas, zodat je jouw producten kunt uitstallen. Deze kast kan eventueel ook uitgevoerd worden met led verlichting, tegen een kleine meerprijs. Door de landelijke meubels krijgt jouw woonkamer een knusse en gezellige uitstraling. Alle meubels uit deze landelijke complete woonkamer zijn uitgevoerd in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak en zijn ook los verkrijgbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Marquise met vitrine.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Marquise met vitrine vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.