0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Complete woonkamer Marquise - met vitrine

930,- 720 23% Je bespaart € 210,00
 • Uitschuifbare eettafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 170 x 90 cm
 • Landelijke salontafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 120 x 65 cm
 • Tv-meubel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 148 x 42 cm
 • Vitrinekast Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 75 x 43 cm - Glas
Productomschrijving
Deze mooie landelijke complete woonkamer is een meubel-set bestaande uit vier meubels. Bij deze complete woonkamer zit een tv-meubel, eettafel, salontafel en vitrinekast. De vitrinekast is uitgevoerd met glas, zodat je jouw producten kunt uitstallen. Deze kast kan eventueel ook uitgevoerd worden met led verlichting, tegen een kleine meerprijs. Door de landelijke meubels krijgt jouw woonkamer een knusse en gezellige uitstraling. Alle meubels uit deze landelijke complete woonkamer zijn uitgevoerd in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak en zijn ook los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete woonkamer Marquise - met vitrine.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete woonkamer Marquise - met vitrine ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.