0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Complete woonkamer Mango - houtlook - met barkast

0/10 (0 reviews)
1549,-
 • Tv-meubel Mango - houtlook
  Spaanplaat - LC_Pero/zwart - 156 cm
 • Uitschuifbare eettafel Mango - houtlook
  Spaanplaat - LC_Pero/zwart - 137 x 90 cm
 • Barkast Mango - houtlook
  LC_Pero/zwart - Spaanplaat - 106 x 152 cm
Productomschrijving
De complete woonkamer Mango is uitgevoerd in de kleur houtlook, met zwarte details. Deze set bestaat uit een eettafel, salontafel, barkast en tv-meubel. Allemaal in dezelfde stijl en dezelfde uitvoering. Zo creëer je een rustige en samenhangende look in jouw woning. Al deze meubels zijn ook los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Aantal stuks
: 4
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag, Utrecht en Rotterdam
Inhoud
: Salontafel, tv-meubel, eettafel, barkast
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete woonkamer Mango - houtlook - met barkast.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.