0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Lyon

695,-
Productomschrijving
De mooie complete woonkamer Lyon is heel geschikt voor degenen die van een landelijke set houden. Deze woonkamer bestaat uit een salontafel, tv-meubel, eettafel en een dressoir die allemaal zijn uitgevoerd in de houtlook. Een houtlook geeft vaak ook een heel knusse ,warme en huiselijke uitstraling. Deze woonkamer is mooi te decoreren met veel verschillende kleuren accessoires; je kunt dus alle kanten op met woonserie Lyon! In deze serie is ook een vitrinekast in dezelfde uitvoering verkrijgbaar. Zo maak je jouw woonkamer nóg completer. Shop deze landelijke set nu online of in de woonwinkels. Of ga voor de losse producten.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Lyon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Lyon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.