0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Adita

595,-
 • Tv-meubel Adita
  Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 150 x 45 cm
 • Eettafel Adita
  Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 160 x 90 cm
 • Dressoir Adita
  Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 180 x 45 cm
Productomschrijving
De mooie landelijke complete woonkamer Adita is ideaal wanneer je het plattelandsleven in huis wil halen. Een landelijk interieur zorgt namelijk voor een knusse en huiselijke uitstraling. Deze complete woonkamer is makkelijk te decoreren met verschillende kleuren accessoires, zoals bijvoorbeeld donkergroen, zwart, wit en pasteltinten. De woonkamerset bestaat uit een salontafel, eettafel, tv-meubel en een dressoir. Uit dezelfde serie komt ook de vitrinekast Adita, die – net als alle andere meubels - los aangeschaft kan worden bij deze woonkamer. Shop nu snel in de webshop of in één van de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Adita.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Adita vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.