0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Meubelset Tilburg - grey - driedelig

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Meubelset Tilburg - grey - driedelig vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze prachtige driedelige meubelset is ideaal wanneer jij jouw interieur wil inrichten met bij elkaar passende meubels. De meubelset Tilburg in de kleur grijs bestaat uit een vitrinekast, salontafel en tv-meubel. Alle drie deze meubels zijn uitgevoerd in hetzelfde design, dezelfde kleuren en hetzelfde materiaal. Zo krijg je eenheid in jouw woonkamer. Deze set komt inclusief gratis bezorging door onze eigen bezorgdienst. Wil je deze set eerst eens in het echt komen bekijken? Dat kan natuurlijk! Ga daarvoor langs in één van onze woonwinkels. Ook voor decoratie bekijk je onze webshop of ga je langs in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Te bekijken?
: Ja, in Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.