0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Sawe

695,-
 • Tv-meubel Sawe
  Spaanplaat - MS_Wilton Oak - 160 x 50 cm
 • Eettafel Sawe
  Spaanplaat - MS_Wilton Oak - 180 x 90 cm
 • Dressoir Sawe
  Spaanplaat - MS_Wilton Oak - 220 x 50 cm
Productomschrijving
Met deze complete woonkamer ben je in één keer klaar met shoppen. Je koopt namelijk een combinatieset, voor een setprijs. Niet alleen mooi voor jouw interieur, maar ook voor jouw portemonnee. De landelijke complete woonkamerserie Sawe van WOONENZO bestaat uit meerdere meubels, namelijk een eettafel, salontafel, dressoir en tv-meubel. Deze meubels zijn allemaal in hetzelfde design, hetzelfde materiaal en dezelfde kleuren uitgevoerd. Wanneer je meubels in je woonkamer plaatst in dezelfde woonstijl, behoud je de rust in jouw ruimte. Alles sluit namelijk naadloos op elkaar aan. Zo kun je ook nog eens alles met printjes decoreren! Shop deze woonkamer nu in onze webwinkel, of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Den haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.