0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Marquise met dressoir

595,- Adviesprijs745,- 21% Je bespaart € 150,00
 • Landelijke eettafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 170 x 90 cm
 • Landelijk tv-meubel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 148 x 42 cm
 • Landelijk dressoir Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 175 x 43 cm
 • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 216 x 43 cm

Productomschrijving

De complete woonkamer Marquise is een meubel-set met een landelijke uitstraling uitgevoerd in de kleuren wit en grijs. En met het gevoel van een houten woonkamer. Door de kleurencombinatie krijg je meteen dat plattelandsgevoel wanneer je deze set in je woonkamer zet. Door de rustieke afwerking is dit ook nog eens een knusse set. De woonkamer is natuurlijk naar eigen invulling te decoreren. Bij deze set zijn bruine of cognackleurige stoelen en eetkamerbanken perfect. Onze eetkamerbanken vind je hier.Zo creër je nóg meer dat boerderijgevoel. En lijkt het alsof je altijd op het platteland bent, terwijl je misschien wel in de stad woont! Deze woonkamerset bestaat uit een eettafel, salontafel, tv-meubel en een dressoir. Heb je een grote woonkamer en wil je deze stijl verder doorvoeren in je huis? Ga dan ook voor vitrinekast Marquise.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Marquise met dressoir .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Marquise met dressoir vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.