0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete Woonkamer Malmo

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete Woonkamer Malmo vind je hieronder.
Productomschrijving
De woonkamerset Malmo is een woonkamer met een Scandinavische look en is uitgevoerd met massief houten poten. Deze woonkamerset is uniek. De kleurencombinatie die is gebruikt bij deze meubels komt namelijk weinig voor. Houd je van een origineel interieur? Dan zit je met Malmo zeker goed! Ondanks het gebruik van twee verschillende soorten materialen, straalt deze woonkamerset rust uit. En is hij daarnaast ook nog eens makkelijk in te richten of te mengen met andere meubels!

Al onze complete woonkamer-sets bestaan uit een tv-meubel, salon-, en eettafel en een dressoir. Het dressoir en de eettafel zijn ook leverbaar in een grotere afmeting voor een meerprijs. Meer opbergruimte nodig? Kijk dan ook eens bij onze barkasten.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.