0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Sevilla (160 cm) - Multi 10 (230 cm)

Adviesprijs 1988,- 1075 46%
  • Kledingkast Multi 10 (230 cm)
    Spaanplaat - ME_Mat_Wit - 230 cm
Productomschrijving
De complete slaapkamer Sevilla is uitgevoerd met een mooie, grijze boxspring en een lichte kledingkast. Deze set staat perfect bij elkaar. De multi 10 is één van onze persoonlijke favorieten. Deze kledingkast van 230 cm straalt rust uit en is uitgevoerd met schuifdeuren. Omdat de deuren open schuiven kun je jouw andere slaapkamermeubels pal naast de kledingkast plaatsen. Zo bespaar je ruimte in de slaapkamer.

Wil je deze set liever met een kleinere kledingkast? Dat is ook mogelijk. De complete slaapkamer Sevilla is ook beschikbaar met de kledingkast Multi 10 in 190 cm. Deze set is ook verkrijgbaar met de boxspring in andere kleuren en materialen. Hiervoor kom je langs in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoofdbord
: Ja
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete slaapkamer Sevilla (160 cm) - Multi 10 (230 cm) .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete slaapkamer Sevilla (160 cm) - Multi 10 (230 cm) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.