0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete slaapkamer Riccardo

1684,- 1195 30% Je bespaart € 489,00
 • 2 persoonsbed Riccardo met opbergruimte
  Spaanplaat - MS_wellington_oak - Inclusief opbergbox - 160 x 200 cm
 • Spaanplaat - MS_wellington_oak - Inclusief opbergbox - 180 x 200 cm
 • Kledingkast Riccardo
  Spaanplaat - MS_wellington_oak - 200 x 218 x 66 cm
 • Nachtkastjes Riccardo (set van 2)
  Spaanplaat - MS_wellington_oak
Productomschrijving
Complete slaapkamer Riccardo is een grijseiken woonkamerset. Deze kleuren zijn natuurlijk en warm. Deze set bestaat uit een bed van 160 cm met opbergbox, twee nachtkastjes en een kledingkast met schuifdeuren van 200 cm. Schuifdeuren zorgen ervoor dat je meer ruimte overhoudt in je slaapkamer, omdat je alle meubels zo vlak naast elkaar kunt plaatsen. Daarnaast komt deze kledingkast ook inclusief legplanken en roedes. Het handige van deze complete slaapkamer is dat het bed uitgevoerd is met een opbergruimte ín het bed. Mocht je veel spullen hebben, hoef je op die manier wellicht geen extra kledingkast aan te schaffen. Het bed is in grotere afmetingen beschikbaar, mocht je een grote slaapkamer hebben of behoefte hebben aan een bed van 180 cm bijvoorbeeld. Wil je deze set helemaal compleet maken? Kijk dan ook eens bij onze commode Riccardo.

Voor bed mét opbergruimte is geen lattenbodem nodig. Deze hoef je er dus niet bij aan te schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Riccardo.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.