0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Mary marmer

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Mary marmer vind je hieronder.
Productomschrijving
Houd je van een luxe en elegante look in de slaapkamer, dan is de complete slaapkamer Mary in marmer perfect voor jou. Omdat de slaapkamermeubels zijn uitgevoerd in marmerlook oogt deze slaapkamer heel elegant. Deze complete slaapkamer bestaat uit verschillende meubels, namelijk een tweepersoonsbed, kledingkast en twee nachtkastjes. De kledingkast heeft spiegelpanelen. Zo ben je in één klap klaar met alle meubels voor jouw slaapkamer. Vind je deze slaapkamer mooi, maar heb je toch liever de iets neutralere uitvoering? Dat kan! De slaapkamer Mary is er ook in compleet wit. Super modern en net zo chic! Shop de complete slaapkamer Mary in marmer nu in de WOONENZO webwinkel, of in een van de woonwinkels.

Let op: bij deze complete slaapkamer zitten de lattenbodem en het matras niet inbegrepen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.