0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete slaapkamer London

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer London vind je hieronder.
Productomschrijving
Complete slaapkamer London bestaat uit een unieke kleurencombinatie: Lindberg Eiken en Bronze Truffel. Deze kleuren ogen warm en knus. Deze slaapkamer set is inclusief een bed, twee nachtkastjes en een kledingkast met spiegel. Het bed is ook te bestellen met een opbergbox. Op die manier creëer je extra opbergruimte in je slaapkamer, waardoor je jouw slaapkamer overzichtelijk en opgeruimd houdt. Vind je een tweepersoonsbed te groot? Geen enkel probleem. Het bed is ook verkrijgbaar (in deze set én apart) in de afmeting 140 cm, oftewel een twijfelaar. Maar ook in de afmeting 180 cm, wanneer je veel ruimte hebt en ook graag een groot bed aanschaft. Ook de kledingkast is in een grotere afmeting verkrijgbaar.

Let op: deze set is exclusief een matras en lattenbodem
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.