0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Graphic

Adviesprijs 630,- 525 17%
Productomschrijving
Goede kwaliteit voor een goede prijs: zo kun je complete slaapkamer Graphic het beste omschrijven. De slaapkamerset is verkrijgbaar in twee kleuren: Vulcano Oak en Arizona Oak. Je kunt er dus voor kiezen om de kamer in lichte kleuren uit te voeren, of juist voor de donkere variant te kiezen. Met de donkere kleuren maak je er een romantische slaapkamer van, met de lichte kleuren creëer je een natuurlijke uitstraling. Deze slaapkamerset bestaat uit een bed, twee nachtkastjes, een kledingkast met spiegel. Exclusief in deze set zijn het matras, de lattenbodem en de commode. Deze zijn uiteraard wel los erbij te bestellen.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete slaapkamer Graphic.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete slaapkamer Graphic ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.