0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete kinderkamer Malma

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Malma vind je hieronder.
Productomschrijving
Complete kinderkamer Malma is stoer en ideaal voor de kinderen die ook stoer zijn! Het is een neutrale slaapkamer en daarom geschikt voor zowel jongens als meisjes. De poten zijn van massief hout. Deze slaapkamer is ideaal wanneer je wat oudere kinderen hebt en niet steeds de kinderkamer wil vervangen. Dit kan namelijk altijd. Deze complete slaapkamer is zoals het al zegt: compleet. Voor één prijs koop je een bed, een nachtkastje en een kledingkast. Zo ben je dus in één keer klaar. Het bed is exclusief matras en lattenbodem. De afmetingen voor het matras en lattenbodem zijn 90 x 200 cm. Alle meubels van Malma zijn ook los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Den-haag
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.