0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete kinderkamer Malma

495,-
 • Kinderbed Malma
  Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Inclusief opbergbox
 • Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Exclusief Opbergbox
 • Kinderkast Malma
  Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Inclusief opbergbox
 • Kindernachtkastje Malma
  Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Inclusief opbergbox
Productomschrijving
Complete kinderkamer Malma is stoer en ideaal voor de kinderen die ook stoer zijn! Het is een neutrale slaapkamer en daarom geschikt voor zowel jongens als meisjes. De poten zijn van massief hout. Deze slaapkamer is ideaal wanneer je wat oudere kinderen hebt en niet steeds de kinderkamer wil vervangen. Dit kan namelijk altijd. Deze complete slaapkamer is zoals het al zegt: compleet. Voor één prijs koop je een bed, een nachtkastje en een kledingkast. Zo ben je dus in één keer klaar. Het bed is exclusief matras en lattenbodem. De afmetingen voor het matras en lattenbodem zijn 90 x 200 cm. Alle meubels van Malma zijn ook los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Den-haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Malma.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Malma vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.