0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commodespiegel Carol

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commodespiegel Carol vind je hieronder.
Productomschrijving
Commodespiegel Carol van WOONENZO is de perfecte aanvulling op de complete slaapkamer Carol, maar kan natuurlijk ook los aangeschaft worden. Deze is uitgevoerd in hetzelfde materiaal en dezelfde kleuren als de complete slaapkamer Carol. Op die manier straalt jouw slaapkamer rust uit, omdat alles in één design is uitgevoerd. Een commodespiegel in je slaapkamer is niet alleen handig, maar zorgt ook nog voor mooie aankleding. Een spiegel zorgt er ook nog eens voor dat jouw ruimte groter oogt. Je kunt dus je slaapkamer optisch groter maken. Bekijk ook eens onze gehele collectie spiegels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Gewicht
: 9 kg
Lengte
: 80 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.