0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commodespiegel Carol

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commodespiegel Carol vind je hieronder.
Productomschrijving
Commodespiegel Carol van WOONENZO is de perfecte aanvulling op de complete slaapkamer Carol, maar kan natuurlijk ook los aangeschaft worden. Deze is uitgevoerd in hetzelfde materiaal en dezelfde kleuren als de complete slaapkamer Carol. Op die manier straalt jouw slaapkamer rust uit, omdat alles in één design is uitgevoerd. Een commodespiegel in je slaapkamer is niet alleen handig, maar zorgt ook nog voor mooie aankleding. Een spiegel zorgt er ook nog eens voor dat jouw ruimte groter oogt. Je kunt dus je slaapkamer optisch groter maken. Bekijk ook eens onze gehele collectie spiegels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 80 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Breedte
: 60 cm
Gewicht
: 9 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.