0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Woody

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze unieke commode is een echte blikvanger. Commode Woody is een one of a kind meubel. Een ladekast in deze kleurencombinatie en met dit patroon vind je nergens anders! Het is een bijzonder en uniek meubel. Daarnaast is het ook nog een een praktische ladekast. Commode Woody heeft vier lades in het midden en aan de linker- en rechterkant meer opbergruimtes in de vorm van vakken. Zo kun je de commode makkelijk opdelen in twee delen, zodat iedereen ‘zijn eigen kant’ heeft. De commode is alleen verkrijgbaar in de kleurencombinatie wotan oak met glossy white. In deze bijzondere serie is er ook een complete slaapkamer verkrijgbaar, met een twee persoonsbed, een kleding kast en twee nachtkastjes. Bekijk hier complete slaapkamer Woody.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 82 cm
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 130 cm
Gewicht
: 53 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.